بقیه در ادامه مطلب...
مواد لازم
- ماست پرچرب: 6 پیمانه
- روغن زیتون بکر: 3 قاشق سوپخوری
- سیر: 2 قاشق سوپخوری
- ریحان: 1 قاشق سوپخوری
- رزماری: 1 قاشق سوپخوری
- آویشن: 1 قاشق سوپخوری
- پیازچه: 1 قاشق سوپخوری
- مریم گلی: 1 قاشق سوپخوری
- رنده پوست لیموترش: 1 قاشق چایخوری
- نمک: ½ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ¼ قاشق چایخوری
راهنمایی
- 1. یک آبکش فلزی را روی کاسهای بزرگ قرار داده و سطح آبکش را با چهار لایه پارچه توری ریز (تنظیف) میپوشانیم، طوری که توری کامل داخل و اطراف لبههای بیرونی آبکش را بپوشاند.
- 2. ماست را با قاشق درون آبکش ریخته و روی آبکش را با نایلون میپوشانیم و پس از آن حدود 12 ساعت در یخچال نگه میداریم.
- 3. سیر، ریحان، رزماری، مریم گلی و پیازچه را ریز میکنیم.
- 4. پوست لیمو ترش (فقط قسمت زرد رنگ) را رنده میکنیم.
- 5. سبزیجات خردشده را با پوست لیمو ترش، نمک، فلفل و روغن زیتون در کاسهای کوچک هم زده و مخلوط میکنیم.
- 6. نیمی از ماست کیسهای را در قالب (اگر میخواهید ماست قالبی داشته باشید) یا ظرف شیشهای مناسب سرو ریخته و روی آن را با لایه نازکی از نیمی از مخلوط گیاهی میپوشانیم. دوباره اینکار را تکرار کرده، باقیمانده ماست کیسهای و سبزیجات را لایهای اضافه میکنیم.
- 7. سطح قالب را پوشانده و حداقل 12 ساعت در یخچال نگه میداریم.
- 8. پس از آماده شدن کمی در دمای اتاق نگه داشته و بعد سرو میکنیم.
- برای 12نفر
- کلاس :آشپزی مدرن, صبحانه, پیش غذا
- نوع دستور پخت :دسر, صبحانه, پیش غذا